Cégünk a Széchenyi 2020 program keretében meghirdetett

GINOP-1.2.3-8-3-4-16 számú,

"Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő

beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében"

megnevezésű felhíváson sikeresen pályázott.

 

Projekt megnevezése: „Technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás a Z-SZABÓ-BAU és Társa Kft-nél”

Kedvezményezett megnevezése: Z-SZABÓ-BAU és Társa Kft

Azonosító szám: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00099

Megítélt összeg: 47.839.327 Ft   Támogatás aránya: 30 %

Forrás: Európai Regionális Fejlesztési Alap

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.12.31.

 

 A fejlesztés megvalósítására Lesencetomaj település külterületén, a vállalkozás telephelyén kerül sor.

A telephelyen fő tevékenységünk részeként építőipari tevékenységünk kiegészítő tevékenységeként az egyéb fémfeldolgozási termék gyártása tevékenység fejlesztése valósul meg. A beruházással az tevékenységünket kiszolgáló fémtermékeket előállító tevékenységünket erősítjük, bővítjük.

  Az alábbi célterületeken tervezett fejlesztés:

- a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges új eszközök beszerzése

- a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület építés

- a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges információ technológia-fejlesztés

- megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával.

A projekt részét képezi egyrészt egy lakatos műhely és irodaépület, valamint egy raktárcsarnok építése a Lesencetomaj 0115/4. helyrajzi számon található telephelyünkön. A két szinten összesen 582,85 m2 alapterületű épület helyt ad magának a gyártásnak és az ahhoz szükséges előkészítő tevékenységnek, valamint az eszközök és szerelőanyagok elhelyezésére tárolónak, szociális helyiségeknek, valamint a támogatott tevékenységhez kapcsolódó adminisztratív folyamatok végzésére szolgáló irodáknak. Az épület a vonatkozó jogszabályokkal összhangban kerül kivitelezésre.

A költséghatékony működtetés érdekében az irodáknak és gyártásnak helyet adó épületet hőszigeteljük és a termeléshez szükséges energiaellátását részben megújuló energiával oldjuk meg.

Beszerzésre kerülnek a gyártáshoz szükséges vágó-, hegesztő-. és fúró berendezések. A gyártó gépekkel az építőipari kivitelezés során használatos fém elemek széles palettáját tudjuk saját magunk előállítani a vevői igények magas fokú kielégítése érdekében. A gépek rendelkeznek EK megfelelőségi nyilatkozattal, mind az előállított termék, mind az üzemeltetési költség tekintetben korszerűnek számítanak.

 

Képek a projekt megvalósításáról

Széchenyi 2020 pályázatCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésToyota hidrodinamikus homlokvillás targoncaCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázat

 

 


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website secured by Security Audit Systems, visit our cyber security website
Ugrás az oldal elejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com