Információk

Kapcsolat

Képgaléria

 

 

„Technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás a Z-SZABÓ-BAU és Társa Kft-nél”

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében a következő beruházás valósult meg:

 

"Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében"

 

 

 

Információk a projektről

 

Kedvezményezett megnevezése: Z-SZABÓ-BAU és Társa Kft

Azonosító szám: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00099

Megítélt összeg: 47.839.327 Ft Projekt összköltsége: 159.464.424 Ft Támogatás aránya: 30 %

Forrás: Európai Regionális Fejlesztési Alap

Megvalósítás helye: 8318 Lesencetomaj, Külterület 0115/4. hrsz.

Megvalósítás időtartama: 2018.03.26. - 2019.08.10.

 

 

A fejlesztés megvalósítására Lesencetomaj település külterületén, a vállalkozás telephelyén kerül sor.

A telephelyen fő tevékenységünk részeként építőipari tevékenységünk kiegészítő tevékenységeként az egyéb fémfeldolgozási termék gyártása tevékenység fejlesztése valósul meg.

A beruházással az tevékenységünket kiszolgáló fémtermékeket előállító tevékenységünket erősítjük, bővítjük.

  Az alábbi célterületeken tervezett fejlesztés:

- a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges új eszközök beszerzése

- a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület építés

- a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges információ technológia-fejlesztés

- megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával.

 

A projekt részét képezi egyrészt egy lakatos műhely és irodaépület, valamint egy raktárcsarnok építése a Lesencetomaj 0115/4. helyrajzi számon található telephelyünkön. A két szinten összesen 582,85 m2 alapterületű épület helyt ad magának a gyártásnak és az ahhoz szükséges előkészítő tevékenységnek, valamint az eszközök és szerelőanyagok elhelyezésére tárolónak, szociális helyiségeknek, valamint a támogatott tevékenységhez kapcsolódó adminisztratív folyamatok végzésére szolgáló irodáknak. Az épület a vonatkozó jogszabályokkal összhangban kerül kivitelezésre.

A költséghatékony működtetés érdekében az irodáknak és gyártásnak helyet adó épületet hőszigeteljük és a termeléshez szükséges energiaellátását részben megújuló energiával oldjuk meg.

Beszerzésre kerülnek a gyártáshoz szükséges vágó-, hegesztő-. és fúró berendezések. A gyártó gépekkel az építőipari kivitelezés során használatos fém elemek széles palettáját tudjuk saját magunk előállítani a vevői igények magas fokú kielégítése érdekében. A gépek rendelkeznek EK megfelelőségi nyilatkozattal, mind az előállított termék, mind az üzemeltetési költség tekintetben korszerűnek számítanak.

 

 

További információ:

Szabó Zoltán ügyvezető

Tel.: +36 30/216-3528

Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Képgaléria a projekt megvalósításáról

 

Széchenyi 2020 pályázatCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésToyota hidrodinamikus homlokvillás targoncaCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésCsarnok és iroda épület kivitelezésNapelemNapelemLakatos műhely gépekIrodaSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatSzéchenyi 2020 pályázatLakatos műhely gépekSzéchenyi 2020 pályázat

 

Ugrás az oldal elejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com