Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy röviden bemutassuk cégünket, a „Z-Szabó-Bau” építési vállalkozást.

1993-ban alapítottuk családi építőipari vállalkozásunkat. A vállalkozás alaptevékenysége építőipari generál kivitelezés és egyéb kőműves mesteri munkák készítése.

Köszönhetően megrendelőink bizalmának, már az első években megindult a vállalkozás növekedése. A „Z-Szabó-Bau” építési vállalkozás igényes és precíz munkájával vált ismerté. Nagymértékű és gyors fejlődésünk elsősorban a hozzáértő és felkészült szakembergárdának, és az igényes jól felszerelt, eszköz- és gépparknak köszönhető. Jól képzett szakember gárdáink képesek ellátni a legmagasabb műszaki feladatokat. A határidő pontos betartása, a minőségi anyagok beépítése, kreatív feladat megoldások és ötletek jellemzik munkánkat.

A kivitelezési munkák megvalósításán 18 fő fizikai dolgozó vesz részt, illetve a megnövekedő megrendeléseink száma miatt a folyamatos és minőségi munkavégzés biztosítása érdekében, állományunkat akár még további 30-35 fővel bővítjük. Az építkezések generál kivitelezésében állandó alvállalkozói csapattal állunk megbízóink rendelkezésére, melyek a gépészeti, villamossági, légtechnikai, asztalosipari, belsőépítészeti munkálatok lebonyolításában vesznek részt.

Ezen kívül folyamatosan fejlesztjük meglévő gépparkunkat, jelenleg 500m2 KRAUSE homlokzati állvánnyal és hat darab személy és teherszállításra alkalmas gépjárművel rendelkezünk. Törekszünk arra, hogy az építkezésekhez szükséges anyagok munkaterületekre való kiszállítását saját tehergépjárműveinkkel végezzük.

Közületek, önkormányzatok, gazdasági és magánszemélyek egyaránt a megbízóink fokozatosan bővülő széles skáláját alkotják, ami bizonyítja számunkra is, hogy a „Z-Szabó-Bau” építési vállalkozás alkalmas a bonyolult szervezéssel járó nagyberuházások megvalósítására is.

Megbízóink egyedi igényeinek és kívánságainak maximálisan törekszünk megfelelni a projekt átadása után is. Munkánkra garanciát vállalunk, a felmerülő problémákat időben orvosoljuk, a javítási kérelmeknek gyorsan eleget teszünk.

Filozófiánk alapköveit képezi a minőség, megbízhatóság és a precíz munkavégzés, melyet ellenőrzött és bevizsgált környezetbarát anyagok felhasználásával, jól szervezett, pontos háttérmunkával végzünk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Közbeszerzési pályázaton való részvételünk folyamatos, így több projektet is sikeresen megnyertünk és megvalósítottunk már. Fő tevékenységünk a magasépítési munkálatok generál-kivitelezése. Számos eddig már sikerrel elvégzett projekt is bizonyítja a „Z-Szabó-Bau” építési vállalkozás megbízhatóságát. A galériában megtekinthető referencia munkáinkon kívül természetesen rengeteg, felújítási, részfeladat készítési munkálat került kivitelezésre cégünk eddigi működésének ideje alatt és jelen pillanatban is több építési területen érkezünk a műszaki átadás idejéhez.

Megtisztelő érdeklődését köszönöm, és kérem, hogy további információkért keressen fel bennünket, állunk mindenben szíves rendelkezésére.

Ugrás az oldal elejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com